2010. július 6., kedd

Fogfehérítés...

A fogfehérítés: Hallottam nemrégiben egy módszerről ami 1-2 óra alatt teljesen fehérré varázsolja fogainkat. A fogfehérítés egy nagyon hatékony és látványos orvosi beavatkozás. Nem régiben kipróbáltam ezen módszert, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. A továbbiakban általánosságban valamint kissé részletesebben erről fogok írni az oldalon. Érdemes figyelmesen végig olvasni. Mint mindenki tudja az emberi arc, legfeltűnőbb részei közé tartoznak a fogak. Éppen ezért szeretne minél több ember tökéletes fogakat. Az ápolt és egészséges, fehér fogak sokkal bátrabbá és teszik az embert egy mosolynál, és jóval magabiztosabbá egyaránt. Sokszor nem is gondolunk bele, hogy milyen fontos dolgok is ezek valójában.

A mosoly egyben a lélek tükre is, úgy gondolom. Általában minden személynek fehérek a fogai mígnem eléri a 18 éves kort. Ezután a kor után gyakran dohányozni kezdenek vagy inni, kávézni, gyógyszereket szedni stb.. amelyek a fogakat teljesen elszínezik és elgyengítik. Egészen máig egy fogfehérítő eljárás igen csak nehézkes és sokszor hosszadalmas, vagy megfizethetetlen volt, és az eredmények sem voltak általában túl bíztatóak. Manapság vannak olyan eljárások amelyek egy összesített csomaggal áthidalták a fogfehérítés eddigi problémáit, hibáit.

Úgy olvastam, hogy a fogfehérítési eljárás a fogak teljes körű átvizsgálásával indul. A fogfehérítést megelőzően a beteg fogakat rendbe kell tenni. Ez az elsődleges lépés azzal indul hogy a fogkőtől és a különféle lerakódásoktól megtisztítják a fogainkat. Ezt követően a fogaink pillanatnyi színét egy színskála alapján meghatározzák, majd a fogorvos közvetlenül a leszárított fogakra teszi rá a fogfehérítő gélt amely rendkívül szövetbarát, pH értéke éppen semleges, tehát nem károsítja sem az ínyünket sem a fogainkat. A teljes fogfehérítő végső beállítását követően az alsó majd a felső fogsort szépen egyenletesen átvilágítják az ártalmatlan és fájdalommentes speciális plazma fénnyel, kb. tizenöt-húsz percen keresztül. Ezt a folyamatot az követi majd, hogy eltávolítjuk, lemossuk a gélt majd szükség esetén még egyszer kétszer, megismételjük ezt az eljárást.

A harmadik ilyen ismétlés után lemossák a fogainkat, és az eredményt összehasonlítják ön előtt az előtte lévő fogszínskálával és így máris láthatja a fantasztikus különbséget a fogfehérítő eljárás előtti majd az őt követő eredmény között. Nagyon hasznos szerintem, és megdöbbentően hatásos, ugyanakkor kifizethető is az eljárás. Köszönöm, hogy ide látogatott. Ajánlja másoknak is ezt a fogfehérítés témakörével foglalkozó oldalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése