2010. július 6., kedd

Fogfehérítés előnyei

Hallottam az utóbbi napokban egy módszerről ami úgy 1-2 óra alatt teljesen fehérré varázsolja a fogainkat. Nem rég kipróbltam ezt a módszert, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. A továbbiakban általánosságban valamint részletesebben erről fogok írni az oldalamon. Érdemes figyelmesen végig olvasni. Mint mindenki tudja az emberi arc, legfeltűnőbb részei közé tartoznak a fogaink. Éppen ezért szeretne mnnél több ember tökéletes és szép fogakat. Az ápolt és egészséges, fehér fogak sokkal bátrabbá is teszik az embert egy mosolynál, és jóval magabiztosabbá egyaránt.

Sokszor nem is gondolunk bele rendesen, hogy milyen fontos dolgok is ezek valójában. A mosoly egyben a lélek tükre is, úgy látom. Általában minden embernek fehérek a fogai mígnem eléri a 18éves kort. Ezután a kor után gyakran dohányozni kezdenek az emberek vagy inni, kávézni, gyógyszereket szedni stb..amelyek a fogakat teljesen elszínezik . Egészen a mai naig egy fogfehérítő eljárás igen csak nehézkes és sokszor hosszadalmas, vagy megfizethetetlen volt, és az eredmények sem voltak általában túl bíztatóak. Manapság vannak olyan eljárások amelyek egy összesített csomaggal áthidalták a fogfehérítés eddigi problémáit, illetve hibáit. Úgy olvastam, hogy a fogfehérítési kezelés a fogak teljes körű átvizsgálásával indul. A fogfehérítést megelőzően a beteg fogakat rendbe kell tenni. Ez az elsődleges lépés azzal indul hogy a fogkőtől, lepedkektől és a különféle lerakódásoktól megtisztitják a fogainkat.Ezt követően a fogaink pillanatnyi színét egy színskála alapján meghatározza az orvos, majd a fogorvos közvetlenül a lestisztított fogakra teszi rá a fogfehérítő gélt amely rendkívül szövetbarát, pH értéke semleges, tehát nem károsítja sem az ínyünket sem a fogainkat.

Ezt követően az alsó majd a felső fogsort szépen egyenletesen átvilágítják az ártalmatlan és fájdalommentes speciális plazma fénnyel, kb tizenöt-huszonöt percen keresztül.
Ezt a folyamatot az követi majd, hogy eltávolítjuk,lemossuk a gélt majd szükség esetén még egyszer kétszer, megismételjük ezt az eljárást, vagy többször. A harmadik ilyen ismétlés után lemossák a fogakinkat, és az eredményt összehasonlítják az előtte lévő fogszínskálával és így máris láthatja a fantaszikus különbséget a fogfehérítő eljárás előtt majd őt követően. Nagyon hasznos szerintem, és megdöbbentően hatásos eljárás, ugyanakkor kifizethető is.. Köszönöm, hogy ide látogattál. Ajánld másoknak is ezt az oldalt. Viszont látásra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése